Νέα - Ανακοινώσεις

Ημερίδα: Το Υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας

Διοργάνωση Ημερίδας της ΠΕΔ Θεσσαλίας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο IMPERIAL Λάρισας με θέμα «Το Υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας»

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 η ΠΕΔ Θεσσαλίας διοργανώνει στο ξενοδοχείο IMPERIAL στη Λάρισα Ημερίδα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας με θέμα «Το Υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας» και κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα.

Στην Ημερίδα θα μιλήσουν ακόμη ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Ενέργειας Κλίματος Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας κ. Γιώργος Κρεμλής, ενώ θα τοποθετηθούν επίσης με εισηγήσεις τους μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων.

Την Ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι διαδικτυακά ή διά ζώσης, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό του ιού SARS-CoV-2.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα