Νέα - Ανακοινώσεις

Δελτίο Τύπου – Δωρεά απινιδωτών στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

Σε μια προσφορά «ζωής» για τους ταξιδιώτες στο κρατικό αερολιμένα Νέας Αγχιάλου προχώρησε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας με τη δωρεά δυο (2) αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος ανέφερε ότι η ΠΕΔ Θεσσαλίας, με γνώμονα την προστασία των πολιτών, συνεχίζει να συνδράμει στην ενίσχυση της δημόσιας υγείας για τη διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας σε όλους τους πολίτες. Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, συμβάλουμε στην ενίσχυση της πρόληψης στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο που θα πρέπει να υπάρχει σε χώρους υψηλής κυκλοφορίας αλλά και στην επιπλέον αναβάθμιση του αεροδρομίου αφού σε 24ωρη κάλυψη θα υπάρχουν απινιδωτές, οι οποίοι με απλή χρήση μπορούν να καλύπτουν ανάγκες άμεσης αντιμετώπισης καρδιακών επεισοδίων συνανθρώπων μας που ταξιδεύουν.

Η παράδοση των απινιδωτών στον αερολιμενικό εκπρόσωπο του αεροδρομίου κ. Αθανάσιο Κασιώρα έγινε από τη Διευθύντρια της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Βασιλεία Αντωνιάδου στα γραφεία της έδρας της ΠΕΔ Θεσσαλίας, στη Λάρισα.

ped-thessalias-dwrea-apinidoton

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα