Νέα - Ανακοινώσεις

Τοποθέτηση του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας στην επιστημονική ημερίδα «Ελλειμματικό νερό στην ευάλωτη γεωργία της Θεσσαλίας: Ψηφιακές αειφορικές εφαρμογές»

Με την τοποθέτηση του ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Νασιακόπουλος στην επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Ελλειμματικό νερό στην ευάλωτη γεωργία της Θεσσαλίας: Ψηφιακές αειφορικές εφαρμογές» έκανε σαφές ότι είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με όλους του φορείς σε όλα τα επίπεδα ώστε αυτό το τόσο σημαντικό πρόβλημα για την γεωργία, να αντιμετωπισθεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Η συνεχής μείωση του νερού και η εξελισσόμενη κλιματική αλλαγή αλλάζουν σημαντικά τα δεδομένα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας όσο αφορά στη γεωργία και στην οικονομία.

Είναι υπόθεση όλων των φορέων να συνεργασθούν στενά και άμεσα να δώσουν τι πιο κατάλληλες και τεκμηριωμένες επιστημονικώς απαντήσεις.

Στο τέλος της τοποθέτησής του ο κ. Νασιακόπουλος επεσήμανε ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι λόγοι περί συνεργασίας ώθησαν τον ίδιο και το ΔΣ της ΠΕΔ να συμμετάσχουν ως συνδιοργανωτές στη συγκεκριμένη Ημερίδα και να ευελπιστούν σε μια νέα και εποικοδομητική συνεργασία.

Επιστημονική ημερίδα ΠΕΔ Θεσσαλίας

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα