Νέα - Ανακοινώσεις

Υγειονομικό Υλικό παρέδωσε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Θανάσης Νασιακόπουλος στο κέντρο Υγείας Φαρσάλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Υγειονομικό Υλικό παρέδωσε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Θανάσης Νασιακόπουλος στο κέντρο Υγείας Φαρσάλων»

Αντίστοιχο υλικό διανεμήθηκε σε όλα τα Κέντρα Υγείας της Θεσσαλίας

Το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων επισκέφτηκε την μεγάλη Τετάρτη ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Φαρσάλων και μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔ κ. Μάκη  Εσκίογλου. Η επίσκεψή του αποσκοπούσε στο να παραδώσει υγειονομικό υλικό πρώτης ανάγκης που θα βοηθήσει άμεσα τους γιατρούς και νοσηλευτές οι οποίοι μάχονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας ανέφερε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία γίνεται κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου. Η προμήθεια  το υγειονομιού υλικό πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το διοικητή της 5ης ΥΠΕ και στη συνέχεια η διανομή έγινε σε όλα τα κέντρα υγείας της Περιφερείας Θεσσαλίας. Το υλικό το οποίο διανεμήθηκε στα Κέντρα Υγείας είναι εξαιρετικής ποιότητας και έχει λάβει έγκριση καταλληλόλητας από την αρμόδια επιτροπή της 5ης ΥΠΕ. Ο πρόεδρος ενημέρωσε επίσης ότι με απόφαση του Δ.Σ. έχει δεσμευτεί ένα επιπλέον ποσό προκειμένου να γίνει μια επιπλέον προμήθεια υγειονομικού υλικού για την περαιτέρω ενίσχυση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον διοικητή της 5Η ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη, τον υποδιοικητή και αρμόδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας κ. Ηλία Τσιαούση, τους γιατρούς και νοσηλευτές των κέντρων υγείας και του υπαλλήλους της ΠΕΔ για την άριστη συνεργασία για το τόσο σοβαρό λειτούργημα που επιτελούν αυτή την κρίσιμη  περίοδο.

Κλείνοντας τόνισε ότι ο ίδιος προσωπικά αλλά και το Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας θα είναι πάντα παρόντες και αρωγοί στη προσπάθεια που καταβάλουν όσοι βρίσκονται στη πρώτη γραμμή για να πολεμήσουν την πανδημία του κορωνοϊού COVID-19.

Υγειονομικό Υλικό παρέδωσε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα